tiistai 18. heinäkuuta 2017

Tänään keksitiin äipän kuppi ja pyykinpesukone

Niin se vaan reviiri laajenee!

Harmikseni en saanut kuvaa, kun Akusti hoksasi jylläävän pesukoneen ensimmäisenä. Hän hiipi lähemmäs, pakitti kaapiston alle, mutta tuli uudelleen hetken kuluttua katsomaan. Yhteisvoimin myös tarkasteltiin, ettei "otus" ole vaarallinen, vaikka isoa möykkää pitääkin. Akustia seurasi muu lauma, päitään kallistellen, mutta kun tilanne oli tarkistettu, pesukone ei ollut enää mikään juttu.

Akusti päätti panna koneen lähelle nukkumaan. Musta kuononpää vaan näkyi kodinhoitohuoneen kaapiston alta.





Samaten aamupäivätoimien aikana havahduin Fiinun kupin epätavalliseen kalinaan. Syy selvisi äkkiä. Alina-neitihän se siellä söi suurella hartaudella äitinsä jättämää puuroa, ja hyvää oli, yninästä päätellen. Porkkanaraaste vaan oli vielä hankala syötävä, kun piti yskäistä.







Akustikin tuli kaapin alta ihmettelemään kupin sisältöä.

Enpä olisi seuraavaa uskonut, jos en olisi ollut itse paikalla. Nyt jo jopa naurattaa😆... Että ihan kesälomareissupäivä, kun on niin pilvistäkin, voidaan viettää pentuja katsomalla. Ja ilmeisesti ilman aikomusta hankkia pentua. Siinäpäs päivä mukavasti vierähtää. Vaan kasvattajaparka on niin "tyhmä", että luulee tulijan olevan tosissaan pennusta kiinnostunut. Eikä se tietenkään juolahda tutustujan mieleen, että kasvattaja on yrittäjä, jonka työpäivä venyy visiitin vuoksi reippaasti seuraavan vuorokauden puolelle😞


Mutta ettei jää kenellekään paha maku suuhun, tässä Arvo söpönkäinen köllöttelee.


Kuinka monta tassua löysit?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti