maanantai 10. heinäkuuta 2017

Syödään fiksusti samalta tassilta


Fiinulta tulee hirmu hyvin maitoa, etutisuja myöten, mutta ravinnontarve pennuilla on tietenkin kasvava. Sitä mukaa myös Fiinun nälkäkäyrä kohoaa🍠🍖🍗🍣🍎🌱🍚 tänään hän on syönyt kolme reilun kokoista ateiraa: kanaa, sikanautajauhelihaa, quinoaa, riisiä, vihanneksia, öljyjä, kananmunia kuorineen ja tietenkin kalsiumia D-vitamiinillä höystettynä. Veikkaan, että kaksi nälkää vielä yllättää meidät, ja yöpala pitää tietenkin myös saada, esim. pekonia, kuivattua mahaa tai Best-In -Lihamureketta, joka on hänen herkkuaan. 

Pahoittelut, että kännykkä heiluu, kun nostelen Agathaa ja Akustia lautasen vierelle. He eivät ole syöppöjä, sen olen pistänyt merkille. Siksi koetan varmistua, että he saavat varmasti ruokaa tarpeeksi, mutta ehkä se on taas se perfektionisti, joka kuiskii korviini. Painot kuitenkin nousevat, ja kaikki pennut ovat tyytyväisiä. Kaikki kun eivät ole suursyömäreitä.

Mustilla on kova kiire tisulle, ja varsinkin tytöistä Adalmiina ja Alina ovat varsin sinnikkäitä eli erinomaisia käyttökoiranalkuja. Mietin vaan, että kun joku haluaa harrastaa mm. rallytokoa, toinen hakua... näissä tytöissä on tahtoa ja tarmoa.

Alma ja Alli ovat hiukan pehmeämmän ja rauhallisemman olosia, mutta todella ihania, valloittavia jo nyt, ja tulevat omistautumaan omalle ihmisille koko pikkukoiran sydämellä. 

Apassi on taas ihan oma lukunsa, eli vaalean harmaa uros. Hänellä on aina kova nälkä, ja hän on viimeisenä tissillä, lekottelee kyljellään tisu suussa ja maiskutus vaan kuuluu😄

Arvosta puhumattakaan... jos tisu uupuu, niin sitten Arvo ilmoittaa harminsa. Muuten vaikuttaa aika mutkattomalta kaverilta.

Vaan pieniä vielä ovat... Mutta tässä huomioitani tähän asti.



Tässä syödään aika fiksusti, eikös?

Pian pitää suunnata Reikon kenneliin pentuNeun ostoksille. Marketista löysin Best-In pentu-täysaterian, joka sisältää sian-ja broilerinlihaa sekä elimiä, vettä, kauraydinjauhoa, porkkanaa, hernejauhoa, kananmunaa, tattarirouhetta, mikrolevää, kivennäisaineita, vitamiiniseosta ja rosmariinia. Tätä olen parina päivänä sekoittanut piimään, ja se tuntuu kelpaavan.

Lautanen tyhjeni tänään ilman äipän apuja, ja pennut nukahtivat masut täynnä tyytyväisinä ynisten.

1 kommentti: