torstai 20. heinäkuuta 2017

Innokkaita siivoojia

Onkohan palveluskoirille olemassa joku laji, johon voisi liittää esim. roskiksen viemisen ? Kovasti tuntuu pentuja siivoaminen kiinnostavan, oi että, oli taas mamilla naurussa pitelemistä😅

Huomatkaa videoissa Agatha - hän on kuin nukke, pörröinen, syötävän suloinen ja aivan eri näköinen kuin muut.  Hänestä pitää tehdä oma kuvakollaasi lähipäivinä, niin kaikki pääsevät ihastelemaan.




Lopussa touhuvat Apassi ja Alli, jolle en ole vielä onnistunut löytämään tarpeeksi hyvää kotia. Kriteerini ovat kyllä aika korkealla, kuten paikallinen ell eilein oikein arvasi.



Tosiaan, jouduin eilen lähtemään kiireellä lääkäriin Adalmiinan kanssa. Hän kakkasi kovin vaikeasti ja yritti pitkän aikaa. Haudoin peppua lämpimällä vedellä, ehkä se vähän auttoi. Ajattelin, että maha on kovalla, mutta kun kakka vihdoin tuli, se oli aivan sopivaa. Peräaukkoon oli ponnistelusta ilmaantunut vaaleanpunainen nystyrä, enkä voinut jättää ja odotella, että häipyykö se siitä.
Tuosta ruoasta... pennuilla on vettä saatavilla, mutta olen pitänyt ruoan velluna, siis löysänä, lisännyt vettä juuri sen vuoksi, että kun imetys vähenee, nestettä menisi toista kautta.
Kun nystyrää hoidettiin, Varajärvi  huomasi, että analaalit olivat aivan tukossa. Siinä siis syy vaikeaan kakkaamiseen. Varsinaista syytä hän ei sille osannut sanoa, meinasi, että kyllä pennuilla tämmöistä vaivaa voi olla. Rakenteellista vikaa ei ole. Joka tapauksessa oli todella hyvä että mentiin näyttämään pikkuista.
Huuto oli aivan hirvittävä! Odotushuoneellinen väkeä oli varmaan aika järkyttynyt, kun neiti kiljui kurkku suorana. Eikä toimenpiteen pitänyt sattua, mutta ehkä se kävi hänen egonsa päälle. 

Automatka meni aivan loistavasti! Adalmiina ei tärissyt, ei juuri edes vikissyt, katseli vaan uteliaana ikkunasta ulos. Reipas kullannuppuni.

Tänään hain Neuta koko takapenkin täydeltä. Pikkuisille pentuNeuta ja pentuKarppia, aikuisille perusNeuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti