torstai 6. heinäkuuta 2017

Söpöilyä



Nyt tulee niin söpöjä kuvia, että varoitus on paikallaan!

Kiitos tämän päivän vieraille: HJ:lle, joka otti nämä kuvat, MV - tukihenkilöni💓 ja PS - samoin tukihenkilöni💕 ja myös pissapaperin tuoja (on pentutaloudessa tärkeä virka-asema!)

Jos jotain ikävää sanoisin tähän kohtaan, ettei mene liian hempeäksi, niin aika kevyin perustein jotkut ihmiset soittavat ja ovat kovin tosissaan ottamassa pentua. Nyt kun olen laittanut viestejä niille, joiden ajattelen olevan hyviä koiranomistajia ja joita pyydän katsomaan pentuja, on tullut yksi suora peruutus ja toinen ei vastannut mitään 😞 Olin jossain määrin varautunut tähän, koska olenhan, kuten äitini muistutti, saanut Väinön peruutuksen vuoksi. Silti jaksan ja viitsin ihmetellä. Autoja kysellään ja renkaita potkitaan, mutta elävän olennon kohdalla pitäisi olla toisin.







Lisäpuuro maistuu namille! Sivumennen sanoen en ole koskaan kuullut pennun pitävän niin tyytyväistä hörinää kuin mitä tänään kuulin. Voi pientä, hän oli aivan ihastuksissaan piimästä ja Kennel-Rehun kananugetista.











MV ja HJ vahtivat pentuja eteisessä, ja minä pääsin siivoamaan petin kunnolla. Imuroin, vaihdoin paperit ja pistin uudet peitteet, joihin kyllä hetimiten pisuttiin. 





Fiinu on hiukan hätääntyneen näköinen. Ehkä onkin, mutta pennuilla oli kova nälkä, ja häntä piti hiukan toppuutella ja houkutella pysymään imettämässä. Varmaan ne pikku naskalit haittaavat tunnollistakin emoa. Nimittäin minuakin jo purtiin tänään vähän sieltä ja vähän tuolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti