perjantai 11. elokuuta 2017

Akusti lähti tänään uuteen kotiin... seitsemän jatkavat vielä tässä osoitteessa



Niin vaan aika vierii... eivätkö nämä riiviöt juuri syntyneet!

Alla muutamia kuvia Akustista, jotka ystäväni otti eilen.








Videossa se kauniimpi on Akusti😙



Adalmiina kuiskaa: "Mene piiloon, älä lähde mihinkään!"



Ihana panta laattoineen, ja tietenkin väreihin sopiva talutin👏 Hieno mies on aina hieno mies.


Pelkäsin, että vallan möhlään itseni ja parun kuin pieni pössö, mutta olin ihan rauhallinen. Pieni itku pääsi, kun kurkkasin ikkunasta ja näin Akustin (kutsumanimi Väinö Jr., mutta blogissa käytän edelleen virallisia nimiä) uuden emonsa sylkyssä. Eikä minulla ole huolta, tiedän, että Akusti pääsi tosi hyvään ja asiantuntevaan kotiin ja häntä odottavat mielenkiintoiset touhut.

Fiinu myöhästyi hiukan eikä vissiin nähnyt eikä tajunnut, että Akusti matkusti sylissä pois hänen ulottuviltaan. Parempi niin, ettei tullut mitään haukkuriehujaisia.

Tähän olen pyrkinyt... Siis että minulla ei ole epäilystäkään pennun uudesta kodista. Jos varoituskellot ovat soineet, ja yleensä syystä, ostaja on ohitettu. Mutta myös hyvien kohdalla kellot ovat kilisseet, mutta tosiaan, kilisseet, iloista viestiä.

Edelleen seitsemän temppuilijaa jatkavat täällä menoaan...





Tämmöisen ralliradan herrasväki on laonnut perennapenkkiin. Onneksi on vanhoja, vahvoja lajikkeita, jotka tuskin lopullisesti ottavat nokkaansa.


Rappusten alta on löydetty sopiva reitti. Alma vilahtaa tässä juuri toiselle puolelle leikkimään Agathan kanssa.
Suljettu terassi on kehittävä leikkipaikka näin pikkuisille, vaikka ei äkkiseltään uskoisi eikä tulisi mieleen.  Juostaan, väistellään, taistellaan, piiloudutaan...

Agatha - pörris, söpö kuin mikäkin... vaan tahtoa löytyy! Monet kerrat olen nauranut, kun Agatha on pistänyt isommille tytöille kampoihin. Aluksi hän oli rapuissa arempi kuin muut, mutta nyt vedellään sinne ja tänne tosi näppärästi. Ettei vaan tulevaisuudessa ulkonäkö pettäisi😅?

Kaikki pääsivät tänään pihalle kurvailemaan useampaan otteeseen. Pennuista se oli äärettömän hauskaa.

Olen pyrkinyt iltasella ottamaan pari pentua kerrallaan sisälle, siis asuntoon. Kaikkia ei yksinkertaisesti voi ottaa kerrallaan! Vaikka kuinka tahdottaisiin, mutta että oppivat tavoille ja kuulevat ihmiselämän ääniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti