maanantai 26. kesäkuuta 2017

Täällä kaikki kahdeksan ovat kunnossa!




Osa pennuista on juuri ruokaillut, ja kolme on vielä tissillä. Nyt lauletaan unilaulua, ja Fiinu nukkuu niin sikeästi, että melkein kuorsaa. Voiko parempaa perheidylliä olla!

Heräsin yöllä kahteen kertaan siihen, että (ilmeisesti, en unenpöpperössä tajunnut tarkistaa) Arvo oli tullut pois pentulaatikosta. Tässähän on oviaukko, jonka voi sulkea levyllä, mutta joka on pidetty avonaisena. Huuto oli melkoinen, kun herra tajusi eksyneensä aivan vieraalle maalle eli kymmenen sentin päähän kopasta😅. Suljin luukun, mutta Fiinu ei tainnut tykätä siitä.
Jonkin ajan kuluttua luukku on pakko pitää suljettuna, ja äidin on vaan ruvettava hyppäämään koppaan.

Tällä viikolla pitää pikku kynnet leikata ensimmäisen kerran! Saan varmasti taas ihania apujoukkoja käyttämään kynsileikkureita.

Pennuista on tullut mukavasti kyselyjä, ja tähän mennessä kaikki soittajat ovat olleet asiallisia. Monille olen mielessäni luvannut pennun, mutta tuntemukseni varmistunee, kun tapaan kiinnostuneet.

Kaikille en ole huomannut sanoa, että vaikka pennut menevät EJ-rekisteriin, haluan että niistä otetaan aikanaan viralliset kuvat. Vanhempien kasvattajat saavat näin arvokasta tietoa. Tulokset kertovat myös sen, kannattaako Fiinua käyttää jatkossa ihan oikeasti.
Jos hän ei olisi ollut näin erinomaisen hyvä äiti, olisin hylännyt tämän mahdollisuuden saman tien. Koska... Miksi käyttää narttua, joka ei osaa hoitaa omia jälkeläisiään? Miksi siirtää niin huonoa ominaisuutta eteenpäin?  Vaikka koira olisi mikä maailmanvoittaja tahansa.
Kaikenlaisista tapauksista kun kuulee "maailmalla" liikkuessaan.



Tässä ollaan aika tirhakoina hakeutumassa tissille.




Pieni lisäys aamuiseen... Tämä "näky" minua kohtasi, kun tulin pihahommista sisälle. Ja nyt varmistauduin, ketkä kopasta kömpivät ekana ulos.


Arvohan se siinä, oikealla. Harmaa tyttö, jonka nimeksi olen kaavaillut Agathaa, on lähtenyt seuraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti