sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

54 vuorokausi: pentulaatikon petausta

Masuasukit ovat niin isoja, että niiden liikkeet näkyvät selvästi💕💗Olen ylpeä, innostunut ja samalla jännittynyt. Kun vaan synnytys menisi hyvin! Haluan päästä jo pian tutustumaan Fiinun ja Väinön jälkeläisiin. Kuinkahan montaa mustaa syntyy? Muistuttavatko pojat isäänsä? Ja tytöt äitiään? Eivätkö ihmiset usein toivo tätä?

Fiinun lämpötila kieppuu edelleen 37,5 asteen molemmin puolin. Vielä ei ole ollut selvää laskua eikä nousua. Tisuista on alkanut tulla maitoa.

Petiä on ruvettu järjestelemään mieleiseen malliin. Alla yksi sessio. Tuleva äiti on hiukan tyytymättömän oloinen. Ovatko kenties petivaatteet väärän värisiä?



Kasvihuoneen tilanne pitää välillä tarkistaa, vaikka mikä olisi.

Sitten voi taas käydä kokeilemassa laatikkoa.

2 kommenttia:

  1. Oletko itse kotiäiti. Ja voiko siihen lämmön mittaamiseen luottaa. Jos vaikka olet töissä tai muuten poissa kun se alkaa synnyttää.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kysymys! En tiedä, voiko lämmön mittaamiseen luottaa. Meillä on tänään röngtenaika, ja ehkä olen sen jälkeen viisaampi. Fiinun lämpö on nimittäin koko mittaamisen ajan ollut liian alhainen. Sen pitäisi vasta hiukan ennen synnytystä tipahtaa 37 asteen tienoille ja sitten lähteä sieltä nousemaan. Koiran normaalilämpöhän on 38 astetta, noin. Joku kirjoitti, että hänen koirallaan lämmöt eivät ennustaneet mitään, synnytys vain alkoi.
    Meillä on työmaa omassa pihapiirissa, joten en ole kovin paljoa poissa.

    VastaaPoista