lauantai 10. kesäkuuta 2017

Swiipus Fiinu tutustuu pentulaatikkoon


Pentulaatikko päätettiin sijoittaa rauhallisimpaan huoneeseen, vaikka ensin mietimme kodinhoitohuonetta. Mutta siinä on niin paljon kulkua joka suuntaan, eikä sen käytön lopettaminen moneksi viikoksi tuntunut mahdolliselta. Sitten kun pennut kasvavat, laatikko voidaan siirtää pesuhuoneeseen, josta pääsee kätevästi ulos telmimään.

Videolla Fiinu tutkailee laatikkoa, houkuteltuna. Toivottavasti hän tottuu menemään sinne. Eilen oli nimittäin sinä aikana, kun olin poissa, tehtyä petiä (?) yhdestä matosta. Kopassa passaisi sitä harrastaa. Siellä on tuttu patja ja omia leluja.






Tänä aamuna tutkailua jatkettiin. Mutta ei laatikko oikein miellyttävältä paikalta tunnu Fiinun mielestä. Tietokonepöydän alle on mukavampi mennä huilimaan.
Eilen hän löytyi rappujen alta, missä on kylläkin tykännyt pennusta asti loikoilla. Silti tuli tunne, että en uskalla päästää häntä enää aitauksen ulkopuolelle, ettei hän vaan mene synnyttämään mihinkään omituiseen piiloon.

Samaten eilen tunsin ensimmäisen kerran pienet "nyrkiniskut". Siellä innokkaat jäljestäjät ja hakukoirat jo odottelevat työtehtäviään😍




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti