lauantai 24. kesäkuuta 2017

Hei, me kasvetaan... nimipohdintoja



Torstaina Fiinulta tuli ensimmäisen kerran niin paljon maitoa, että sitä tippui lattialle. Pikku mutustelijat ovat siis tyytyväisiä, syövät ja nukkuvat.
Emä syö mitä syö, valikoiden. Ja minä tarjoilen sitä, mikä hänelle kelpaa. Normioloissa pikku paasto ei tee koiralle pahaa, ja kupin voi napata pois, jos tarjoilut eivät kelpaa, mutta imettävälle nartulle laihis tulee yrittämättä. Eilen hän söi mm. lisää silakoita, pekonia, naudan mahaa, lohta ja quinoaa. Isäntä-parka luuli, että pekoni oli hänelle😉😂.
Tänään tarjottelen Kennel-Rehun kananugetteja, joissa rasvaa on parikymmentä prosenttia.

Ruokahalu on aavistuksen parantunut antibiottien purettua? Oliko kohdussa pientä tulehdusta?









Mustalla uroksella on aina nälkä! Toiset nukkuvat, mutta Väinö Iisakinpoika Arvo nassuttaa tissillä😋 autuaalisen näköisenä. Mitähän painoa kertyy seuraavaan punnitukseen mennessä?

Muita mahdollisia pojan nimiä ovat: Akusti, Auvo, Auno ja Atro. Ehdotuksia toki otetaan vastaan.
Ja ehdotuksia tuli... Toinen harmaa poika on Apassi. Se on tämän pojan uuden omistajan toivomus.

Eli musta on Arvo hmmm... ehdottomasti!


Tyttöjen nimiksi on kaavailtu seuraavia: Alma, Alina, Adalmiina, Agatha ja Alli.

Maksoin eilen Kennelliiton jäsenmaksun (kuinka monen vuoden jälkeen???) OmaKoira-järjestelmässä. Pentujen rekisteröiminen käy sitä kautta todella näppärästi, kuten Fiinun kasvattaja minua ohjeisti.
Jos nettimaailmassa on paljon pahaa, niin monessa hyvässä jutussa se on aivan ehdoton ja helpottaa asioiden hoitoa.

2 kommenttia:

  1. Hei taas en ole kerinnyt kommentoida enkä lukea kaikkia tekstejä ennenkuin nyt. Senverran kerkisinkin tossa yhtenä päivänä lukemaan että sinulla oli päivystyksen ja itse lääkärinkin kanssa ongelmia. Ja synnytys oli tapahtunut. Onneksi olkoon. Kunpa minullakin olisi mahdollisuus koiraan. Olen itse senverran vanha ja omien tapojen orja. Ei minusta ole koiran hoitajaksi. Mutta ihanaa se varmaan olisi.Ja kiva seurata näiden kasvua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiireistä aikaa pihalla! Minä en ole yhtään ehtinyt seurata toisten blogeja, harmin paikka, mutta varsinkin katkonaisesti nukutut yöt verottavat keinoäidin energioita.

      Poista