perjantai 29. syyskuuta 2017

Tavattiin Alli ja Agatha - kaksoisolennot kuvissa

Tässä Agatha ja Alli ovat koirapuistossa, tottiksen jälkeen, ja siellä leikitään kiltisti. Me treffattiin parkkipaikalla, ja hihnassa yhteiselo ei ollutkaan rauhallista. Tytöille tuli huomattavia erimielisyyksiä.

Jippii, mää tunnen ton tyypin!




Monien kanssa on juteltu vieraiden koirien ja ihmisten kohtaamisesta esim. lenkillä. Minä, on siis vain mielipiteeni, en päästäisi tekemään tuttavuutta kenenkään kanssa, koska siitä tulee tapa. Isona koira haluaa edelleen mennä nuuhkimaan ja tervehtimään vastaantulijat, ja siitä kaikki eivät taatusti tykkää. Silloin on paljon vaikeampi opettaa koiraa pois tuttavallisuudesta. Ja se on melko selvää ollut alusta asti, että varsinkaan mustista tytöistä ei tule "kaikkien koirien" kavereita, ovat niin isänsä kaltaisia. Lenkkeileminen on huomattavasti helpompaa, kun opetellaan pienestä asti ohittamaan toiset koirakot.




Alla pari videota. Eli maalaa osoite siniseksi, klikkaa hiiren oikealla puolella: avaa; tulee kuva, jota edelleen klikkaamalla pääset katsomaan videon. 

 https://s.amsu.ng/1sjdTGik1MhN


 https://s.amsu.ng/GDk70xcHFsbN




Agatha - vähän tyyliteltynä


Jos laittaisin tähän mustien tyttöjen tuoreimmat kuvat perä perää, ilman nimiä, niin tunnistaisiko kukaan? Ovat niin kovasti ruvenneet muistuttamaan toisiaan! Pienenä minä kyllä erotin tytöt toisistaan, vaan en enää😅

Tämä on kuitenkin ALLI. Luulisin.


ALINA joka lähtee pian rallytokoilemaan.





ALMA


ADALMIINA Ritun kanssa.


Ja korvineen





Vai meniköhän nimet oikein😂😂😂? Mitä mieltä omistajat ovat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti