lauantai 7. lokakuuta 2017

Arvo puolustaa isäntäänsä, Alina kiipeää Kolille, Agatha on matkalla pelastuskoiraksi...



Pennut ovat jälleen touhuilleet tosi paljon kaikkea! Olen kasvattajana niin mahdottoman ylpeä heistä ja heidän pätevistä ohjaajistaan.

Pentupaaminen on kahden viikon kuluttua. Aivan mahtavaa, minä ainakin odotan innolla. Jos et ole vielä kertonut minulle, oletko tulossa, tee se😘. Osataan varautua mm. ruokapuolen kanssa. Kirjoitan blogiin ensi viikolla tarkemmin, mitä on ajateltu tehdä iloisen yhdessäolon ja tutustumisen lisäksi. 

Ehkä olen nätti ja mulla on hienot valjaat! Sopisin täydellisesti Rukan mainokseen.

ALINA kansallismaisemissa.

Tänne ADALMIINA retkeili yhtenä päivänä. Ei heikota tämänkään neitokaisen päätä.

Ja eläinlääkärillä oli tullut kehuja... instagramiin asti...  reippaasta asenteesta. Pikkukoirien räksytyksistäkään ei ollut välitetty.


Alla seurataan match showta.









APASSI sen kun komistuu. Pojalla on painoa 16,5 kg, ja kuten lihaksista näkyy, muutama juoksuaskel on Nemon kanssa otettu. Mustat tytöt taitavat painaa aavistuksen enemmän? ALMAn paino on  17 kiloa, ja säkä on 51 cm.  




ARVO eli Väinö II. Niin on kuin ilmetty isänsä!


Koetan toistaa koirapuistossa tapahtuneen episodin tähän mahdollisimman tarkasti. Eikä tarkoituksena ole syytellä tai kauhistella joidenkin koiranomistajien toimia, vaan haluan jakaa tarinan Arvon erinomaisen toiminnan vuoksi.

Arvo oli leikkinyt kavereidensa kanssa, kun puistoon oli tullu terrierityyppinen koira, joka oli jostain syytä lähestynyt C:tä eli Arvon omistajaa haukkuen ja oli vaikuttanut uhkaavalta. Terrierin omistaja ei ollut tehnyt juuri mitään, syy tähän on jäänyt epäselväksi. Arvo oli rynnännyt C:n luokse ja murissut vieraalle koiralle selkä köyryssä. Koira oli yrittänyt kiertää C:n selän taakse, mutta Arvo oli yrittänyt estää sen haukkumalla. Kun se ei ollut tehonnut, Arvo oli puraissut koiraa niskaan. Seuraavaksi Arvo oli purrut koiraa kuonoon, ja se oli vingahtanut. Arvo oli peruuttanut C:n jalkojen väliin ja ilmaissut asenteellaan, että tajuatko, sulla ei ole tänne asiaa tolla tyylillä? Arvo oli vielä köyristänyt selkäänsä ja pakottanut hitaasti kävelemällä koiran poistumaan toiselle puolelle aluetta. Sitten juossut äkkiä C:n luokse ja saanut paljon kehuja ja herkkuja.
Lopulta Arvo oli jopa leikkinyt uhittelevan koiran kanssa.
Hmmm... mitäs sanotte?

Käytyään tutustumassa SPL:n pentukoulutukseen Arvon omistajat olivat kuulleet treenien jälkeen, että paikalla oli ollut myös joku Alhovaaran koira ja Fiinun sisar.



Alla positiivista pentuenergiaa: Arvo ja Asa.








AGATHAn mami lähetti minulle tällä viikolla seuraavanlaiset viestit: hän on ollut pelastuspuolen tutustumiskurssilla, ja helmikuussa on pääsykoe. Vain kahdeksan koirakkoa pääsee alokaskoulutukseen. Jos Agatha on silloin vielä liian nuori kakara, niin mami jatkaa haun ja jäljen harrastamisella, kunnes tulee lisää ikää (ja järkeä😅😅😏?) Intoa ja rohkeutta neidillä kyllä on kyseiseen harrastukseen.






Vanhemmat ovat myös puuhailleet kaikenlaista. Fiinulla on kumminkin koko ajan pieni filunki mielessä. Videoilla iskän tossut saavat kyytiä.







Pistämätön suihkugeeli on otettu kassista ja ruvettu käyttämään á la Fiinu. Onneksi hän ei ollut tyhjentänyt koko kassia, jossa oli muutama muukin suihkugeeli, vartalovoide ja vartalotuoksu, jolla olisi voinut ehostaa itseään😰😅 Loppujen lopuksi ei voinut kuin nauraa, vaikka ensin tietysti harmitti.

Tämä on vielä normisettiä.

Kiitos VK:lle, joka toi monta kassillista muhkeita luita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti