tiistai 10. lokakuuta 2017

Pentutapaaminen lauantaina 21.10.2017




Väinö-parka joutui viime lauantaina hetkittäin kuuntelemaan karaokea. Ilme on varsin kärsivä! Olikohan meidän laulutaidoissa jotain vikaa???


Pentutreffien ohjelmasta on kyselty. Se ei ole tietenkään kiveen hakattu, mutta jotain ollaan kouluttajan kanssa mietitty myös sen mukaan, mitä pentujen omistajat ovat toivoneet.

Olisiko kymmenen sopiva aika kokoontua? Valoisa aika on kuitenkin aika lyhyt. Annetaan ensin pentujen leikkiä ja juodaan sitten tulokahvit.
Naapurikylässä on heinäpelto, jota saadaan käyttää jäljen tekemiseen. Se voisi olla seuraavana vuorossa.
Hallia ja muita pihan rakennuksia voidaan käyttää hakuharjoituksiin. Ja jos oiken paljon tulee vettä, hallissa voi ottaa vaikka tottistreeniä.
Ohitusharjoituksia on toivottu, mitä minunkin tarttis harjoitella  Fiinun ja Väinön kanssa. Yhden kanssa onnistuu kyllä, mutta sitten kun molemmat ovat narun päässä, niin...


Nokkaeläin ja ...

...uitettu koi... eiku rotta😁

Jos sää suinkin sallii, laitetaan tuli ulkogrilliin, joten ottakaa mieluista grillattavaa mukaanne. Muuten ajattelin, että keitän esim. quinoaa salaatin pohjaksi ja eri kippohin laitetaan erilaisia vihanneksia, ananasta, papuja, tonnikalaa, kalkkunasuikaleita yms. yms. Jokainen saa koota oman näköisensä ja makuisensa aterian.

Ilmoitelkaa minulle, mitä olette tuomassa, ettei ilmesty kuutta vesimelonia. Kuka haluaa leipoa kahvin kanssa jotain, niin kiitos paljon jo etukäteen!
Mahdollisuuksien mukaan gluteenitonta, kiitos.

Päivä ja ilta jatkuu niin kauan kuin halutaan, ja jos joku ei ehdi kymmeneksi, tervetuloa joukkoon myöhemmin.

Tärkeintä on tietenkin iloinen yhdessäolo ja tutustuminen ja siinä sivussa otetaan harjoituksia.

TERVETULOA💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti