perjantai 30. lokakuuta 2020

Väinön spondyloosista

 


Upeissa auringonnousuissa olemme päässeet lenkkeilemään, mikä on minulle, ja tietysti myös koirille, valtava juttu. Jalka kestää nyt jo helposti 45 minuutin lenkin. Yhtä aikaa en molempia sakuja uskalla mukaan ottaa, mutta molempien kanssa koetan tehdä joka päivä tasapuolisesti jotain. 


Voi näitä söpöjä!

 

Kovista lääkkeistä on tarjolla hermokipulääke, mutta se lienee minun ajatusmaailmassani viimeisin vaihtoehto. Ensin koetetaan pärjäillä pehmeillä keinoilla. 

Homeopatiasta on käytössä vuoropäivinä seuraavat aineet: Causticum, Rhus toxicodendron, Bryonia alba ja Conium. Vahvuuksista on sekä D12 että D30. 

Lisäravinteina olen antanut b-vitamiineja ja kalium/magnesiumia. Merilevä eli PlaqueOff on virallisesti hammaskiveä vastaan, mutta onhan siinä muutakin hyvää. 

Videolla Väinö leikkii Nipsun kanssa, (ja Finkku haukkaa harmissaan ulkona). Tästäkin näkee, että takapää on hiukan hutera, mutta vointi on ehdottomasti parantunut verrattuna lähtötilanteeseen, ja samoin tämän videon kertomaan tilanteeseen.


Normaaliksi selkä ei enää tule, se on hyväksyttävä. Mutta homeopaattisilla ja hieronnalla ostamme lisää aikaa.

Kuvat ovat ekalta hierouskerralta. Ensin oli jännää, mitä tämä on, mitä ja miksi, mutta sitten Väinö rentoutui. Hän on erinomainen hierottava! 

"Mitä toi mahtaa meinata? Kääntää ja vääntää mun sorjaa kroppaani! Tykkäänkö vai en?"Jumeja löytyi myös etupäästä, mutta niitä saadaan pikku hiljaa avattua. Takapääkään ei ole niin juntturassa kuin voisi röntenkuvista päätellä eli se tarkoittaa, että Väinö pystyy käyttämään myös sitä eikä vain etuosan lihaksia. 
Maailman Ihanin Väinö💕


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti