tiistai 28. marraskuuta 2017

Swiipus Fiinun rokotukset päivitetty tänään



Jälleennäkemisen riemu oli suuri, kun Fiinu ja Väinö olivat peräti 45 minuuttia erossa toisistaan. Fiinu kävi pikaisesti eläinlääkärillä ottamassa perusrokotukset, jotka ovat kätevästi kolme vuotta voimassa.
Neiti sai kovasti kehuja hyvästä kunnostaan pentujen jälkeen. Kuulemma monilla nartuilla palautuminen kestää paljon kauemmin ja tässä vaiheessa näkyy edelleen mm. turkissa.

Pientä säätöä on aina ilmassa, kun Fiinun kanssa liikkuu. Hän osallistui nytkin maksupäätteen käyttöön, ja odotushuoneessa  kissan kanssa vuoroaan odotellut rouva sai pusun niin nopsasti, etten ehtinyt mitään... muuta kuin nauraa jälkeenpäin.

Iloa ja pirteyttä tässä tytössä on jokaikinen gramma!

Tuli tuosta Fiinun kiiltävästä ja pehmoisesta turkista mieleen, että Mustissa ja Mirrissä oli Black Friday tarjouksena mm. Maukas - sarja - 40 %. Menin vaan katsomaan, en tiedä, oliko tarjouksesta missään ilmoitettu, mutta kerrankin olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Rohmusin monta kassillista ruokaa. Nyt on koiranruokapakastin täynnä herkkuja, kun vielä samana päivänä ystävättäreni toi 15 kg hirvenlihaa ja - luita.
Olen varautunut tulevaan reissuumme  ja ostanut varastoon tietynlaisia ruokia kotolaista varten, jotta hän pääsisi ruokinnan suhteen hiukan helpommalla.


Melkein sama kuva kuin yllä, mutta ei aivan... Mustin ja Mirrin tuliaisia on myös Väinön alla oleva AKTIVOINTIMATTO. Näyttää räsymatolta, mutta eipäs olekaan! Väleihin kuuluu piilottaa nameja, vaikka Väinö oli heti sitä mieltä, että tästä tulee minun lepopaikkani. Matto oli ensin kodinhoitohuoneen oviaukossa, mutta se oli pakko siirtää väljemmille vesille. Väinö oli koko ajan "konteissa", ja hämärssä häntä ei muuten erota. Kummallista, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti