maanantai 3. kesäkuuta 2019

Ritavuorella siirryttiin Golden Eagleen


Tilasin ruokien mukana kaikille Foxy Fur - viilennysalustat, ja Fiinu otti maton heti omakseen. Jos siis taas tulee yhtä kuumaa, tai ainakin hellejaksoja, kuten viime kesänä🌞Ja muutenkin, Fiinu on aika kuumaverinen ja hakee mieluusti kylmää makuupaikkaa.
Ulkona viihtyvälle Väinölle levitin alustan terassin varjoisimpaan kohtaan.
Nipsun alustan kätkin täkin alle. Tilasin hänelle S-koon, ja se on liian pieni. Mutta... ei sittenkään huono ostos. Tyttö saa itse valita, makaako viilennyksen vai tavallisen peitteen päällä. Jep.

Tässä maton käyttöohjeet:


Tämmöisiä ruokia posti toi kotiin asti.


Tämä on tästä lähin Fiinun ruokaa, mutta kelpasi kovasti Nipsullekin, kun sitä maisteltiin.

Vaikka, epäilyttää ettei pentuja ehkä olekaan tulossa. Tisut eivät punoita, Fiinu ei ole mielestäni lihonut eikä ole alkanut pyytää ruokaa, kuten viimeksi. Paitsi että olen tällä kertaa huomioinut tiineyden mahdollisuuden alusta asti, ja yli kaksi viikkoa Fiinu on syönyt pennuille ja tiineille nartuille tarkoitettua ruokaa. Plus mm. luonnon supervitamiinit, joita olen ruokaan kätkenyt: nokkoset ja voikukat.

Luin blogitekstejäni useampaan kertaan  (loistavaa, että asioita tulee jotenkin taltioutua!), ja viimeksi jossain 45 päivän kohdalla tiineyttä alettiin vahvasti epäillä.

Sitä paitsi, on otettava huomioon, että siittiöt voivat elää jopa viikon, ja siksi hedelmöitymispäivää ei tarkkaan aina tiedetä. Varsinkaan koska munasolut kypsyvät vaiheittain. Tämänkin luin vasta... jostain.

Jos pentuja ei tule, olen superpettynyt. Oikeasti. Tein ison työn oman pääni kanssa, ja päädyin omatuntoni mukaiseen ratkaisuun. Rupesin odottamaan vaaveja. Voi että, niin ihania, ja miten ihanaa on hoitaa pikku pentuja💕Sitä tuhinan määrää, kun ollaan tisuttamassa...

Minut on kertakaikkiaan luotu eläinvauvojen emoksi. Eikö? Hallitus vaan ei ole antanut lupaa hankkia kanoja ja lampaita. Tai edes lampaita...


Väinö saa tästä säkistä. Eikö kattaus näytä herkulliselta?

Tykkään tehdä koirille ruokaa. Piste. En saa minkäänlaista tyydystä lykätessäni nappuloita kuppiin. Mutta olen uskonut viisaampiani ja valinnut siksi laadukkaan ruoan, jossa varmasti painotukset ovat tasapainossa. "Suosittelijat" ovat taatusti olleet huolissaan myös minun jaksamisestani. Kaksi vuotta sittenhän keittelin pennuille bataattia puolilta öin😅ja tähän tyyliin.

Perfektionisti ei voi antaa periksi, vaikka mikä on, vaan keksii koko ajan uusia portaita, jotka pitää saavuttaa.

Minä olen perfektionisti. Olen onneksi oppinut hillitsemään taipumusta normielämässä. Osaan puhua itselleni järkeä. Mutta kun pennut ilmoittivat tulostaan, mikään ei ollut tarpeeksi. Sisäinen puhe menetti merkityksensä. Panostin ruokaan ja virikkeisiin... taatusti moninkerroin keskivertokasvattajaa enemmän. Silti tunnen tehneeni liian vähän tai vääriä asioita.

Nenulla oli liian kuuma? Alusta toimii näköjään myös näin!


Tulevat viikot ovat jännittäviä... peukuttakaa pentujen puolesta! Ne tulevat olemaan täydellisen epätäydellisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti