lauantai 28. heinäkuuta 2018

APASSI upeasti Porin näyttelyssä... onnittelut ALHOVAARAN KETTUTYTÖLLE



Ei tarvita tuomaria kertomaan, että poika on supernätti💕Ai ai, sydämeni vallan pakahtui, kun näin Apassin pitkästä aikaa. Hän on komistunut, miehistynyt ja osaa käyttäytyä tyylikkäästi.

Hänen elämäänsä voi seurata myös instassa: apassi_germanshepherd



 Huh, huh, näyttelyn kuumaa tunnelmaa alla.Pitkätukat esillä...



E kunuaan voisi uskoa, mutta sinä aikana, kun minä olin paikalla, kahdesta autosta ilmoitettiin. Koirat olivat hädässä kuumuuden vuoksi! En nähnyt itse, ja kuuluttaja toisti tietenkin ilmoittajan sanoja.

Pistää vaan miettimään, että jos koiranäyttelyssä pääsee tällaista laiminlyöntiä tapahtumaan, mitä se on tosielämässä. Koiria jätetään tyyliin viikonlopuksi parvekkeelle! Eheh, taas esitän tyhmän kysymyksen: miksi ottaa eläin, jos ei viitsi / halua / ehdi huolehtia siitä?



Apassi kehässä...


Hampulitkin löytyivät.



Olin ottavinani videon, mutta olin näköjään ollut eri mieltä puhelin kanssa. Ei ollut videota hienosti menneestä kehäkäyttäytymisestä vaikka kuinka selasin! Pahoittelut. Mutta voin vakuuttaa, että sekä esittäjä että koira tekivät nappisuorituksen.

Minustako setä jotain kirjoittaa?

Ja kirjoittihan setä... Suomennettuna: Hyvä koko. Lihakset ja alaleuka saisivat olla voimakkaammat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävä runko. Virheetön liikkuminen. Hyvät kulmaukset takaa.



Ruksi on siis ERI:n kohdalla.




Lopuksi, mutta ei vähäisemmäksi... ONNITTELUT 🌹🌹🌹Alhovaaran Kettutytölle ja Piitulle BH:n suorittamisesta.

Näin nappipäivä on täytekakun paikka! Mahdetaanko minut kutsua osille😇?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti