lauantai 5. elokuuta 2017

Arvo sanoo painavan sanan ja lapsiturvallisuutta oli pakko lisätä


Heitin aamupäivällä useamman uuden luun pentuaitaukseen, kun ilma näytti selkeämmältä kuin mitä tiedotukset antoivat odottaa. Ne tekivät kauppansa, ja niitä lähdettiin kiikuttamaan pois toisten ulottuvilta. Hauskaa katsottavaa kun pienet hännät sojossa mennään iso luu suussa.



Menin hommiini sisälle, hetken olisi mahdollista tehdä jotain! Mutta aika kimotusta rupesi kuulumaan ulkoa, ja ajattelin mustien tyttöjen kiistelevän luista. Viimein oli pakko lähteä katsomaan, ja eikös yhden luun kimpussa ollut ARVO, joka rähjäsi kaikki muut kauemmas. Tämä vahvisti käsitystä hänen luonteestaan: rauhallinen poika, joka avaa suunsa vain painavia ja tarpeellisia sanoja varten. Esim. hän ei ole tullut pois aitauksesta, vaikka taatusti pääsisi, mutta hänellä ei ole tarvetta. Mikäs hätä täällä on? Ruokailu pelaa, yöksi tuodaan sisälle ja muutenkin pääsee jaloittelemaan. Siis hänessä on hyvin paljon isänsä mukautuvaista luonnetta.

Arvon maha taisi tulla täyteen, vai mikä lie, mutta pikku hiljaa hän hyväksyi ALINAN samalle luulle. 


Ja niin kuin arvata saattaa, minun työni eivät ole tänäänkään juuri edenneet😅

ADALMIINAN uusi perhe kävi katsomassa häntä ja tietysti kaikkia koiria. Adan eli Lumin (eikös sen niin mennyt?) äipällä  oli hyvä idea! Hän toi pari lelua ja ihanan pehmoisen peiton (mahtaako se mennä hukkaan😉?), jotka hän vie Adalmiinan mukana uuteen kotiin. Ne tuovat lohtua pennun matkalla uuteen elämään.

Lelut olivat supersuosittuja hetimiten! Arvo, Alli, Agatha ja Alina käyvät tuliaisen kimppuun.


Niin olivat kivoja Fiinunkin mielestä! Hän riisti lelun pennuilta ja leikki sen kanssa kuin ei ikinä olisi mitään kivaa saanut. Kun vieraat olivat lähteneet, näin onneksi, että Fiinu piilotti lelun ruusupenkkiin. Voi että meidän lapsellista äippää! Vaan mami kaivoi sen ylös ja pisti pesupunkkaan, uutukaisen lelun.



ALMAA väsytti ensin, mutta hän piristyi kun kuuli, että uudessa kodissa saa nukkua sängyssä. Ehkä saisi kävellä pöydälläkin?


Terassin lapsiturvallisuutta oli pakko lisätä, koska  "kengurut" olisivat juuri pian hypänneet tästä alas. AKUSTI harmittelee estotoimenpiteitä.

1 kommentti:

  1. Tuo peiton ja lelujen tuonti on kyllä ollut tosi hyvä ajatus... Paljon turvallisempi olo pennulla, kun on tuttu ja turvallinen tuoksu :) kati

    VastaaPoista