tiistai 25. kesäkuuta 2019

Odotus päättyi pettymykseen

Mutta ensin hyviä uutisia!

Adalmiina 2 v.

Adalmiinan lonkkalausunto tuli Kennelliitosta takaisin C/B!!! Selkä ja kyynärät pysyivät nollina, kuten kuvaava ell oli olettanut.

Aikamoisen helpottava viesti oli, huh, ja minulta pääsi tietenkin poru.

Toivotan upealle tytölle ja hänen rakastavalle perheelleen monia touhukkaita vuosia!

Adalmiinalla on loistava hermorakenne, isänsä kaunis ulkomuoto ja vuorikauriin ketteryys.

Olen monasti muistellut yhtä tapausta pentujen ollessa noin kuusiviikkoisia. Silloin liikuttiin jo ja lujaa pitkin pihaa, mutta Adalmiina oli ainoa, joka uskalsi "uhmata" Väinöä. Ei koettanut mielistellä, vaan kävi häntä sojossa kimppuun. "Väy, väy, väy", kuului pienestä suusta, ja Väinö katsoi pentua silmät ammollaan, siirsi sitten katseensa minuun kysyen, mitä nyt kannattaisi tehdä. Minä rauhoittelin, että se on pikku pentu, ei kannata välittää. Väinö ikään kuin rykäisi muutaman kerran, siirtyi jäykin jaloin taaksepäin ja vilkuili ympärilleen: "Ei kai kukaan tärkeä vaan nähnyt?".

Olisi muutama samanlainen Väinön ja Fiinun kopio maailmaan mahtunut ja varmasti pätevän kodin löytänyt😔mutta eilen selvisi, että oireet olivat pelkkää valeraskautta. Tyttö on tyhjääkin tyhjempi.

Minä olen pettynyt, vaikka minun kuuluisi olla helpottunut.

Tämä odotus päättyi tähän, enkä osaa kertoa syytä siihen, mikä on mennyt pieleen. Tärppipäivät... pariskunta on ennen onnistunut...

Yhtä toistakaan asiaa en käsitä... Pentujen myymiseen on tulossa tiukennuksia, sellaista on uutisoitu. MUTTA mitään laitonta ja epäeettistä pentukauppaa ei olisi olemassa, jos ei olisi markkinoita. Jokaisen, joka halajaa pentua, pitäisi ostaa se vain luotettavilta myyjiltä. Miksi näin ei tapahdu???

Voi kunpa jokainen pentu maailmassa saisi yhtä hyvät lähtökohdat elämälleen kuin Väkelän A-pennut saivat. A-poppoon eteen tehtyä työtä ja valvottuja tunteja minun ei tarvitse katua.

Erinomaista isoa kesää Sinulle lukijani🌝🌞


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti