sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Ketturepolainen pihalla





Tämä olisi sittenkin tainnut kuulua puutarhablogin puolelle...

Eilen illalla Väinö sai vallan raivarin aitauksessa, ja haukkuminen kuulosti siltä, että tiellä on koira. Meillä päin kaikki liikkujat ovat nähtävyyksiä😂😂😂, ja kävin vilkaisemassa ikkunassa, kuka menee. Tiellä olikin tämmöinen koira. Se katseli aivan rauhassa ympärilleen eikä välittänyt Väinön haukkumisesta. Viisas kettu tiesi, ettei se pääse tuolta kimppuuni. Ja kuten videolta näkyy kettu poikkesi pihan puolelle (huomaa minun kommentointini😅) Luulin, että se haki vanhan luun, mutta ei. Talipötköstä oli pudonnut pala, ja kettu nappasi sen mukaansa. Nam, rasvaa.





Kettu on oikein tervetullut puutarhaan, mutta siitä annan moitteet, että se olisi saanut pitää rusakot paremmin kurissa. Kuvissa näkyvältä alueelta on ruusuja nipsitty ja katkottu. Lisää pihan kuulumisia tai kuulumattomuutta oikeastaan tässä vaiheessa toisessa blogissa.

Vein aamulla tien viereen kettua varten kaksi peuranluuta. Josko ne kelpaisivat? Isännät ruokkivat peuroja ja kauriita innolla, ja ne tekevät myös aikamoista tuhoa pihoilla. Ovat lisääntyneet mahdottomasti ja käyneet rohkeiksi. Minun pitää näköjään myös ruveta ruokkimaan eläimiä, joita pidän hyödyllisinä.

2 kommenttia:

  1. Mekin joskus olemme mökkitiellä nähty ketun ,sillä on pesä erään ladon alla .Peurat ja kauriit tekevät tuhoja ja pupu kanta on tänä vuonna aivan liian iso .Eilen kun tulimme mökiltä näimme kymmenen peuraa yhdellä aikaa pellolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä peurat ovatkin oikein mellastaneet mökkipihalla. Ovat saaneet häiritsemättä kuoputtaa. Ei ilahduta puutarhuria😕

      Poista