lauantai 31. maaliskuuta 2018

Uusi ruoka kokeilussa




Blogi tuli ainakin hetkeksi pois tauolta. Pitää kertoa tästä ruoasta, jota ystävättäreni kehotti ostamaan ja kokeilemaan Fiinulle ja Väinölle. Hän oli huomannut, että uusi, täysin suomalainen ja suomalaisista aineksista tehty ruoka oli tullut markkinoille.

Syynä oli se, kun taas valitin, että pakkasten hellitettyä (kylmyys kai lisäsi kulutusta) mikään ruoka ei tuntunut kelpaavan. Hirvenjauheliha jää kuppiin, puhumattakaan sika-naudasta. Mustin ja Mirrin Maukas-sarjaa on turha tarjota, enkä sitä enää ostakaan, koska se on kuin heittäisi rahaa menemään. Ne pallerot ovat varsinkin Fiinun mielestä aivan yök yök. Canagan ja Carnilove maistuvat, mutta ne ovat liian kalliita minun ohuelle rahapussilleni. Samoin Reikon ruoista on tykätty, mutta viime aikoina en ole vaan toimeentunut ajelemaan sinne asti.

Kaverini meinasi, että Dagsmarkin ruoat (www.dagsmarkpetfood.fi) on makutestattu ja että laatu vaikutti kelvolliselta. No niin, lukijat tietävät suuren intoni nappuloiden tarjoamiseen, mutta nyt tapahtui ihme, ja kahden kilon säkki siirtyi ostoskärryihini. 

Alla Fiinun tyylinäyte. Meni kuppi tyhjäksi ja äkkiä!Tyhjää kippoa käytiin monet kerrat kolistelemassa.


Olen nyt ostanut toisenkin pussin. Nappuloihin en meinaa kokonaan vaihtaa, mutta näitä voi välillä heittää joukkoon.

Tämä postaus vaan siksi, että ehkä jollain toisellakin on yhtä kronkeleita koiria kuin minulla. Ja suomalaista työtä ja yrittämistä on aina hieno tukea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti