lauantai 25. marraskuuta 2017

AGATHA - yhdistelmä Puuhapirkosta ja Touhutainasta


Hetki aivan kiltisti ja paikoillaan.

Harmaan neidin kanssa on kaivattu huumorintajua ja kasvatustaitoja. Arvaa, miten monta kertaa olen taputtanut itseäni siitä, että "tajusin" myydä Agathan kokeneelle ja aktiiviselle harrastajalle. Monella muulla tämä huseeraaja ja yllätysten järjestelijä olisi muuttunut ongelmakoiraksi jo pentuna.

Neiti on kova kiipeämään. Talouspaperirullat ja keittiörätit ovat melkein joka päivä uudelleenmuotoilussa. Hernekeittoainekset häviävät ja löytyvät tirpan pediltä, kynttilätuikut kuljeksivat pitkin asuntoa...

"Enkö ollut mami nopea? Näin paljon sulppua muutamassa minuutissa!"

Kuten olen Agathan mamia "lohduttanut", tuhovimma tuskin loppuu kovin äkkiä. Äippä - Fiinu osaa myös monenmoista temppua.

Tämän kuvan tullessa todella pelästyin. Agatha oli rikkonut viinipullon (tietenkin vielä vuosikertatavaraa), ehtinyt litkiä viiniä ja sen mukana, kenties, myös lasinsiruja. Hänelle oli syötetty jauhelihan joukossa parsaa, joka ei sula koiran elimistössä ja tuo pienet sirut ulos mukanaan. Säihkähdyksellä selvittiin!

Ja kun alkuun on päästy, niin... Alkudrinkkien jälkeen voisi lähteä paanalle tuulettumaan, mutta fiinit naiset tietenkin meikkaavat ollakseen oikein edukseen.

Mamin meikkipussista oli löytynyt monenlaista hienoa tarviketta, jotka oli levitelty pitkin lattiaa. Ei kylläkään rikottu! Huh.

Päästäkseen käsiksi, tai tassuiksi, meikkeihin, tirpan on ollut taas pakko kiipustaa. Pähkäilimme, oliko hän noussut peräti vesisäiliön päälle?

Tällä viikolla lääkärissä selvisi, että toinen maitoyläkulmuri oli katkennut, ja juureen oli muodostunut paise. Kulmurit otettiin seuraavana päivänä pois nukutuksessa, ja sen jälkeen vauhtia on taas piisannut.

Tässä nukutaan vielä, mutta yöllä oli jo touhuttu menetetyn ajan edestä. Kuskattu lelut ja kupit pedille.



Hampuli ei ole enää yhtään kipeä!



"Siis mitä? Mun pitäisi syödä pehmeää ruokaa kaksi viikkoa??? Kuka nyt semmosta jaksaa... Tällai on mukava rouskuttaa luuta, ja määhän en ole sohvalla, vaan lattialla. "




Mielenkiinnolla odotamme uusia PuuhaPirkon tempauksia.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti