sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Fiinu tapaa Apassin ja Agathan


Perjantaina oli sovittuna, että menen tapaamaan Apassia, tietysti myös Nemoa, ja heidän mamiaan.

Kaunis, hyvärakenteinen ja kaikken tärkeintä: erittäinen hyväluontoinen pelastuskoira Apassista on tulossa. Enkä katsellut vaaleanpunaisten silmälasien läpi, ehei, en ollenkaan.

Alla kaksi videota (linkkeinä),jossa pojat leikkivät. Erinomaista liikuntaa molemmille!  Ja kovasti tärkeä Nemo näyttää olevan Apassille. Hienoa myös, kun on noin täyspäinen uros, että on ottanut pennun hoteisiinsa ja pitää huolen, ettei kuka tahansa tule pennun lähelle. Ei ihminen eikä ainakaan vieras koira.

Apassi on tummunut todella paljon! Lähtiessään oli sellainen hiekan värinen. Joku vääräleuka oli kuulemma naureskellut, että ai, sulla on malikka😆





https://s.amsu.ng/5AHr0PpzfD0N

https://s.amsu.ng/b49tUuuul4gN


(Maalaa linkin osoite, paina hiiren oikealta puolelta, valitse avaa. Sitten tulee pikkukuva, jossa on nuoli. Juu, hiukan monimutkaista, mutta uudella puhelimella en saa pidempiä videoita, joiden ottamista koetan tämän tähden välttää, muuten liitettyä blogiin. Pahoittelen!)


Fiinu päästettiin myös tapaamaan lastaan, mutta Apassia jännitti aika lailla. Lopulta jää alkoi sulaa, mutta sitten meidän oli jo pakko jatkaa matkaa. Kovasti Fiinu olisi tykännyt leikkiä pentunsa kanssa, ja siinä mielessä sama touhu jatkui mikä kotona alkoi.



Agatha tuli eilen oiken toivotulle yllätysvierailulle!



Vaan sama peli oli kuin Apassin kanssa, että Fiinu tykkäsi kovin leikkiä, mutta otteet olivat pennulle liian rajut.


Mietin vasta jälkeen, ja kait uusia tilaisuuksia tulee, että Väinö olisi todennäköisesti ollut rauhallisempi leikkikumppani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti