torstai 8. kesäkuuta 2017

PENTULAATIKKO ON VALMIS


Tosiaan, kuten kerroin Ritavuoren juurella - blogissa, on aika tullut perustaa toinen blogi koirien touhuja varten. Ei muuten, mutta kun meillä on päätetty lisääntyä. Yllätys, yllätys! On parasta ainakin joksikin aikaa rauhoittaa Ritavuoren juurella - blogi puutarhajutuille ja päivittää Rekkuja koiramaisilla tempauksilla.








Äippä-koiran masu sen kun kasvaa!





Tässä vielä niin hoikka olemus.

Pentulaatikko tehtiin tänään. Parasta olla valmiina, koska masu on melkoinen ja tisut ovat myös kasvaneet. Tänään ollaan todennäköisesti 51 tiineysvuorokauden kohdalla. Vieläkö menee kymmenen päivää?






Äitini toi vauvantarvikkeita: vanhoja pyyhkeitä ja lakanoita sekä talousvaa'an.



Eilen hain homeopaatilta kahta synnytystä tukevaa Dr. Reckewegin tippaa: R55 ja R75. Jähtäväksi jää, onko niistä apua.



2 kommenttia:

  1. No niin nyt ollaan sellaisella alueella mistä minä en tiedä mitään. Ihan eka kysymys koskee näitä tippoja. Mihin niitä käytetään. Minuakin vähän kiinkuin jännittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiinun suvussa on polttoheikkoutta, mistä kerroin jossain tekstissä. Tai sellaista epäillään, eihän sitä varmaksi voi sanoa, miksi joidenkin koirien synnytykset eivät ole luonnistaneet normaalisti.
      Tipoilla koetetaan vahvistaa polttoja, sitten kun niiden aika on. Tähän pyysin apua homeopaatilta. Mutta ilmeisesti on tarkoitus kokonaisvaltaisesti voimistaa narttua, ehkä myös maidontuotantoa, koska tippoja annetaan vielä 2 viikkoa synnytyksen jälkeen. En päässyt keskustelemaan homeopaatin kanssa kasvokkain eli en ole pystynyt kysymään häneltä suoraan, miksi hän on valinnut juuri nämä aineet. Toisaalta voisin googlata ne ja kertoa jossain postauksessa millaisista aineista on kysymys. Tiedän, että homeopatia jakaa mielipiteitä, mutta minä olen saanut sillä hyviä tuloksia aikaan. Eikä näillä voi saada aikaan vahinkoa. Jos joku aine ei natsaa, niin sitten ei tapahdu mitään.
      Toki haluan olla tasapainoinen, mutta jos keisarinleikkaus pystytään välttämään, niin hienoa!

      Poista