maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kaivuuhommissa


Nyt on sitten näytetty taidot tässäkin pahanteossa😆ja äiti meni vielä auttamaan. Pääurakoitsijoina Arvo ja Alina, toiset hyörivät myös mukana.

Siis ainoa kohta aitauksessa, jota ei ole tilkitty puulla, vaan johon olen kasannut kiviä, hoksattiin poispääsytieksi. Alaspäin saakin kaivaa, muttei ulospäin.




Kyselijöiden kanssa saa olla totisesti tarkkana. Hälytyskelloni soivat aika kirkkaasti, kun rouva soitti, eikä suostunut kertomaan sukunimeään ennen kuin viestillä kysyin uudelleen seuraavana päivänä. Pentu olisi maksettu ennen kuin sitä oli käyty katsomassa, ja ennen kuin minä olisin nähnyt mahdolliset uudet omistajat. Vaan sepä ei käynyt, ei ei ei, ja vielä kerran ei. Sähköpostivastauksessa tuli myös lisää jotain, joka helisytti kellojani.
Onneksi joku tuntee aina jonkun, joka tuntee siitä naapurikylästä jonkun... Saamani tiedot olivat hälyyttäviä. Ei koskaan pentua sellaisille ihmisille!
Mutta joku myy aina, se on niin järkyttävää. Paperittomat koirat päätyvät ties minne, kunhan joku käsistä vie pois😢😭😓 Eikä eläimen arvo ole niistä papereista kiinni. Jokainen tähän maailmaan tulija ansaitsee rakastavan kodin ja kunnon elämän.
Vaikka sen puoleen, kuulin, että sakemannileirillä oli käytetty jäljellä piikkipantoja. Laitonta menetelmää, ja epäinhimillistä. Sitä varmasti puolustellaan jotenkin, mutta eikö taitava ohjaaja saa koiran oppimaan ilman pakkoa? Ilman kipua?

Tässä välissä ja muistaessani.... haluan kiittää äitiäni, joka on auttanut minua pakastamalla mansikat puolestani. Kuulostan laiskalta, tiedän!, mutta on tässä pentujen kanssa niin monenmoista ruljanssia. En olisi ikuna uskonut, mutta jos joskus vielä vapaaehtoisesti lähden tähän leikkiin mukaan, olen paljon viisaampi.

Sitten taas pentujen ruokailuun...



Almankin korvat nuosevat juuri kohta pystyyn.


Aika piraijalauma. Toivottavasti maidontuotanto alkaa ehtyä, ei tämä ole emolle kivaa. Ruoan määrää olen vähentänyt, eikä Fiinu sitä tietenkään enää samalla tavalla vaadikaan. Proteiinia ei tarvita yhä paljon kuin kiihkeimmässä tuotantovaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti